info over

Het paard

Een paard is vaak net zo goed een onderdeel van het gezin als een hond of kat dat is. Maar wel een gezinslid van een paar honderd kilo!. Onze zorg en aandacht is er niet minder om. Paarden kunnen bij ons langs komen op de praktijk voor vaccinatie (in de trailer), maar we doen dit veel vaker uiteraard gewoon op stal. Naast vaccinaties doen we ook de eerstelijns klachten en handelingen en ook voor spoedsituaties kunt u ons altijd bereiken.

Paard

Diergeneeskundig Centrum Ceres is een kleine maar brede dierenartsen praktijk. We zijn geen specialistische paardenkliniek maar we zijn goed en snel in de eerstelijnspraktijk: het zieke paard, het gezonde paard gezond houden en de locale chirurgie. Castreren van hengsten doen we, maar ook wonden hechten en verzorgen als dat nodig is. 

Voor kleine behandelingen kunt u zelfs langskomen op de praktijk.
Wanneer er buiten nog voldoende zonlicht is, kunnen wij makkelijk in uw trailer vaccinaties e.d. geven. Wij maken er geen gewoonte van om koeien, geiten, schapen en paarden IN de praktijk te behandelen, maar zelfs dit komt wel eens voor.